۱۳۹۱ مهر ۱۰, دوشنبه

بنی صدر و پوتین های ارتش



بنی صدر اولین رئیس جمهور حکومت تازه بقدرت رسیده  اسلامی طی این سالها تلاش زیادی کرده است که بگوید فرمانی را که او خطاب به ارتش و سپاه مبنی بر اینکه، "از این لحظه ارتش حق ندارد پوتین از پای درآورد مگر آنکه آن خطه را از وجود این یاغی ها پاک کند"، صادر کرده بود، برای سرکوبی مردم کردستان نبوده است بلکه منظورش "یاغی" های آن خطه بوده است که سه نفر اولاد پیغمبر را کشته بودند. متن سخنرانی بنی صدر که در روزنامه اطلاعات پنجشنبه 14 فروردین ماه 1359 چاپ شده بود چنین است:
 
"درآذربایجان غربی کسانیکه یاغی گری پیشه کرده و عده ای را به گروگان گرفته اند از جمله فرماندار خوی دیروز در کمیسیون امنیت ملی این مسئله گفته شد و آنها سه روحانی فرزند پیغمبر را کشته اند و 6 نظامی را. تهدید کرده اند که اگر تا 24 ساعت پادگانهای ژاندارمری را منحل نکنید و چون عده ای از آنها نیز گرفتار شده اند، گفته اند اگر گروگانهای ما را رها نکنید ما گروگانهای شما را خواهیم کشت. در آنجا گفته شد که مبادله انجام بگیرد من مخالف بودم و مخالفم کسانیکه در خدمت جمهوری اسلامی قبول خدمت می کنند شهادت قدم اول آنهاست و باید آماده شهادت باشند. اگر رئیس جمهوری شما را هم به گروگان بگیرند شما حق ندارید تسلیم منطق دشمن بشوید بنابر این اگر آنها تهدید خود را اجرا کردند " انالله و اناالیه راجعون" ما آن گروگانها را شهید ملت تلقی می کنیم. اما از این لحظه ارتش حق ندارد پوتین از پای درآورد مگر آنکه آن خطه را از وجود این یاغی ها پاک کند".

بنی صدر در زمان دولت موقت در تیرماه 58 معاون وزارت اقتصاد و دارایی بود در آبان ماه 58 عضو شورای انقلاب و در پنجم بهمن ماه 58 رئیس جمهور شد یک ماه بعد از انتخاب به رئیس جمهورشدنش توسط خمینی به ریاست شورای انقلاب نیز منصوب شد.
بنی صدر این فرمان را در 14 فروردین ماه 1359 و زمانی صادر کرد که دوماه و ده روز از رئیس جمهور شدنش گذشته بود و هنگامیکه  جنگ 24 روزه شهر سنندج در فروردین ماه 59 با فرمان خمینی و بنی صدر برای کشتار مردم کردستان بوقوع پیوست ایشان 55 روز بود که در مقام رئیس جمهوری قرار داشت. توجیه بنی صدر برای کم رنگ جلو دادن  فرمان تاریخی اش این است که می گوید فرمان او برای کشتار مردم کردستان نبوده بلکه اشاره او به یک گروه" یاغی" که سه نفر از فرزندان پیغمبر را کشته بودند و چند نفری را هم در گروگان داشتند  بوده است.
سیاست سرکوبگرانه، خمینی، بنی صدر و سران کنونی رژیم جمهوری اسلامی در برخورد به مخالفین، مردم کردستان و مردمی که این رژیم را وصله ناجوری به تن جامعه ایران دانسته و می دانند، چه در دوران بقدرت رسیدنشان و چه امروز، با القابی نظیر"یاغی"، "ضد انقلاب"، "عامل بیگانه"، "اشرارومهاجمین"، "عوامل پالیزبان"،"جاسوسان حکومت بعث" و غیره مورد خطاب قرار گرفته اند. کیست نداند که ابوالحسن بنی صدر یکی از مهره های موثر حکومت اسلامی  در سرکوب مردم کردستان بود. ایشان بارها در مصاحبه های مختلف، مبارزه برحق مردم کردستان در تداوم انقلاب ایران را با القاب و عناوین فوق مورد تهاجم قرارداده است. همان اسامی، "یاغیها"، "ضد انقلاب ها"، "عاملان بیگانه"، "اشرار و مهاجمین“،"عوامل پالیزبان"،"جاسوسان حکومت بعث" و غیره، کسانی نبودند بجز مردم مبارز و سازمانهای سیاسی مسلح آنان که حاضر نبودند حکومت اسلامی دست پخت خمینی و جناب بنی صدر را بپذیرند. بنی صدر  قبل از قرار گرفتنش در پست ریاست جمهوری، بارها بعنوان عضو هیئت دولت موقت برای مذاکره با "یاغی ها" به کردستان و مشخصا به سنندج اعزام شده بود. ایشان خوب بخاطر دارند زمانیکه در بالکن اداره کشاورزی سنندج قصد سخنرانی داشت، از طرف هزاران نفر از مردم یا بقول ایشان "یاغی" های حاضر در میدان اقبال سنندج هو شد و مورد تمسخر آنان قرار گرفت تا جائیکه ایشان  ناچار شد صحنه بالکن را ترک کند.
تا قبل از فرمان بنی صدر که گفته بود،"ارتش حق ندارد پوتین از پای درآورد مگر آنکه آن خطه را از وجود این یاغی ها پاک کند"، حکومت تازه بقدرت رسیده اسلامی در جنگ نوروز خونین سنندج ( درفروردین 58 ) ، در اعدامهای دسته جمعی پاوه، مریوان، سنندج، سقز، بوکان و مهاباد و سپس در جنگ 24 روزه سنندج، مردم و سازمانهای سیاسی را با همین اسامی: "یاغی ها"، ”اشرار و مهاجمین و "ضدانقلاب"، صدها نفر از جوانان را به جوخه اعدام سپردند.  خمینی در 28 مرداد 58 با گفتن اینکه "اشرار و مهاجمین" در سنندج زنان و مردان را در مسجد به گروگان گرفته اند فرمان کشتار مردم کردستان را صادر کرد. فرمان کشتار مردم کردستان را در پیام  زیر از خمینی با فرمان بنی صدر مقایسه کنید.

(پیام خمینی به روسای ستاد ارتش، ژاندار مری و سپاه پاسداران)
بسم اله الرحمن الرحیم 
"به رئیس کل ستاد ارتش و رئیس کل ژاندار مری اسلامی و رئیس پاسداران اکیدا دستور میدهم که به نیروهای اعزامی به منطقه کردستان دستور دهند که اشرار و مهاجمین را که در حال فرار هستند تعقیب نمایند و آنان را دستگیر نموده و با فوریت به محاکم صالحه تسلیم و تمام مرزهای منطقه را سریعتر ببندید که اشرار به خارج نگریزند و اکیدا دستور می دهم که سران اشرار را با کمال قدرت دستگیر نموده و تسلیم نمایند. اهمال در این امر تخلف از وظیفه و مورد موخذه شدید خواهد شد.
"مرداد 1358 روح الله الموسوی الخمینی"

”اشرار و مهاجمین“ از سوی خمینی همان اسم رمزی بود که بنی صدر نیز برای توجیه در فرمان کشتار مردم تحت عنوان "یاغی" خطاب به مردم کردستان آنرا بکار می برد.
مردم شهرهای کردستان و سراسر ایران جنایت پیشگی جنایت کارانی چون خمینی، خلخالی، بنی صدر و دیگر قاتلان مردم را که امروز در راس حکومت  هستند، از ابتدا تا به امروز بخوبی بیاد دارند . نیازی نیست که امروز  دفتر بنی صدر اطلاعیه صادر کند و همدستی اش را با سران آدم کش حکومت اسلامی و در بالا ترین پست کلیدی رژیم  ماست مالی کند. "یاغیان" مورد اشاره بنی صدر عنوانی بود که از سوی هر دو حکومت پهلوی و جمهوری اسلامی به مردم و مخالفین حکومت اطلاق می شد. ”یاغیان ” کسانی نبودند بجز مردمی که با فرمان خمینی و بنی صدر زندگی، خانه و کاشانه شان با خاک یکسان شد و بسیاری از زنان کودکان، از پیر و جوان را با توپ و خمپاره لت و پار کردند.
بنی صدر که دورانی عضو شورای انقلاب بود در محل کانون فرهنگیان در اجتماع هزاران نفر از مردم ارومیه گفت:
"اگر کسی پیام صلح ما را نپذیرد پیام ما شمشیر و جنگ است".
 از ابتدای بقدرت رسیدن جمهوری اسلامی و تا زمانیکه بنی صدر در رکاب خمینی و خلخالی شمشیر می زد، نزدیک به یکسال و نیم بتناوب شهرها و روستاهای کردستان با توپ و خمپاره مورد آماج حملات وحشیانه و ضد انسانی لشکریان رژیم اسلامی قرار داشت. اگر در سالهای 58 و 59 امکانات رسانه ای و میدیای اجتماعی همچون امروز وجود داشت، کشتاری که حکومت اسلامی در بخاک و خون کشیدن مردم و ویران کردن شهر ها و روستهای کردستان بدان دست زد قابل مقایسه با آنچه که امروز در سوریه شاهد آن هستیم بود.
بنی صدر در توجیه اینکه گویا با چند نفر“یاغی“ روبرو بوده است نمی تواند و نخواهد توانست از زیر بار مسئولیت خود در قبال کشتاری که در شهر و روستاهای کردستان با فرمان او و خمینی صورت گرفت شانه خالی کند. خمینی، بنی صدر و دولت موقتشان آنجائیکه  زورشان به قدرت مردم نمی رسید هیئت مذاکره کننده روانه کردستان می کردند و زمانی هم که نقشه  سرکوب و خفه کردن صدای آزادیخواهانه مردم برای تداوم انقلاب را  طراحی می کردند، همان مردم،"یاعی، اشرار، و ضدانقلاب" لقب می گرفتند. این توجیهات آبروباخته نوع اسلامی جناب بنی صدر تنها می تواند مهر تاییدی باشد بر آنچه که بر سر مردم کردستان  آوردند.
ایشان برای سه نفر روحانی مرتجع و از گور برخاسته فرزند پیغمبر، که فتوای قتل و کشتار مردم را صادر می کردند با توجیهاتی تحت عنوان "پاک کردن یاغی های آن خطه" فرمان کشتار علیه مردم کردستان صادر می کرد. بازمانده های فرزندان همان پیغمبر که با کمک و همکاری جناب بنی صدر بقدرت رسیدند بیش از سه دهه است  جامعه ای را به تباهی کشانیده و تا کنون بیش از صد هزار انسان را از دم تیغ گذرانده اند.
جناب بنی صدر که زمانی در اوج قدرت زبان درازی  می کرد  و در حمایت از فرزندان پیغمبر فرمان کشتار مردم  را صادر می نمود، امروز  نیز همچنان خود را محق میداند بگوید که در دفاع از کیان اسلام و برای جلوگیری از تجزیه کشور تحت لوای سرکوبی چند نفر“یاغی“ باید فرمان کشتار مردم کردستان را صادر می کرد.
 بی گمان بعد از بزیر کشیدن حکومت اسلامی و محاکمه علنی و عادلانه سران جنایتکار این رژیم، بنی صدر نیز باید عادلانه و علنی محاکمه شود و در قبال جنایاتی که در دوران مسئولیت او و فرمانهایش رخ داد پاسخگو باشد.
1 اکتبر 2012

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر